• O mně
  • Spolupracuj se mnou
  • Kuchařka Na všední DEN
  • kontakt
  • portfolio
  • blog & recepty
    • Sladké
      • Čokoládové dezerty
      • Cupcaky a Muffiny
      • Dorty a koláče
      • Ovocné dezerty
      • Sušenky a drobné dezerty
      • Snídaně
      • Ořechy a karamel
      • Buchty a bábovky
      • Zákusky
      • Ostatní dezerty
    • Podle ročního období
      • Jaro
      • Velikonoce
      • Léto
      • Podzim
      • Zima
      • Vánoce
    • Základní recepty
  • Skip to primary navigation
  • Skip to main content
Lžička Cukru Blog

Lžička Cukru Blog

Foodblog plný skvělých receptů

  • Slané
  • Sladké
    • Buchty a bábovky
    • Čokoládové dezerty
    • Ovocné dezerty
    • Cupcaky a Muffiny
    • Ořechy a karamel
    • Dorty a koláče
    • Snídaně
    • Sušenky a drobné dezerty
    • Zákusky
    • Ostatní dezerty
  • Kuchařka NA všední DEN
  • Vánoční kuchařka
  • Podle ročního období
    • Jaro
    • Léto
    • Podzim
    • Zima
    • Velikonoce
    • Vánoce
  • Další
    • Podmínky ochrany osobních údajů
    • kontakt

DÝŇOVÉ BROWNIES

22 ledna, 2020

Tak jak jste si užili poslední podzimní víkend? Já jsem ho celý jen prolenošila🤣🙈 s chladným počasím se chci vrhnout už na zimní a vánoční recepty, tak mi držte palce, ať něco super vymyslím!😂😍 pár podzimních receptů pro vás ale ještě mám😊🤤

Na dýňové brownies budete potebovat:

· 2 vajíčka

· 120 g másla

· 30 g kakaa

· 120 g čokolády

· 150 g krupicového cukru

· 100 g hladké mouky

· 120 g Philadelphia

· 150 g dýňového pyré

· 60 g cukru

· Lžička mletého zázvoru

· Lžička skořice

· Špetka soli

Troubu předehřejeme na 180 stupňů a formu 20×20 vymažeme máslem. Ve vodní lázni začneme rozpouštět čokoládu společně s máslem. Vajíčka vyšleháme se 150 g cukru do pěny, poté přidáme hladkou mouku, kakao a špetku soli. Nakonec ke směsi přilijeme rozpuštěnou čokoládu s máslem a mícháme, dokud nám nevznikne hladká směs, poté ji nalijeme do připraveného pekáčku. Ve vedlejší misce smícháme dýňové pyré, 120 g sýru Philadelphia, 60 g krupicového cukru, zázvor a skořici. Dýňovou vrstvu poté po lžících poklademe na čokoládový základ a opatrně a lehce je promícháme tak, aby nám vzniklo mramorování na povrchu. Pečeme v předehřáté troubě 40 minut..

in Buchty a bábovky, Čokoládové dezerty, Dorty a koláče, Ovocné dezerty, Podzim, Zima

Tvořeno s láskou od 2019 © Lžička Cukru
made by soulmuse